ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ - 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Καλλιτεχνική Εταιρεία "ΤΟ ΤΟΝΙΚΟ", στα πλάισια της διάδοσης και προώθησης της Ελληνικής Έντεχνης & Λαϊκής μουσικής προβάλει το μουσικό έργο του καταξιωμένου συνθέτη ΘΩΜΑ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΥ με Αφιέρωμα στα 40 χρόνια δημιουργίας στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια επίκαιρα μέχρι και σήμερα.

Η ιδέα...
Με πρωτοβουλία του σπουδαίου τραγουδιστή Γιώργου Υδραίου, επί πολλά χρόνια τραγουδιστή του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου και του αναγνωρισμένουμαέστρου Σπύρου Παγιάτη, ύστερα από την άδεια του συνθέτη, δημιουργήθηκε η ορχήστρα «ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ» η οποία αποτελείται απόκαταξιωμένους τραγουδιστές και μουσικούς , με σκοπό να αναδείξει και να παρουσιάσει το έργο του συνθέτη στο χώρο του τραγουδιού.

Ο συνθέτης συνεργάστηκε στενά με την ορχήστρα «ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ» για τη δημιουργία του προγράμματος. Περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικότερα τραγούδια του συνθέτη από την πρώτη παρουσία του στο τραγούδι με τον δίσκο «ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ» το 1975 μεχρι και το 1992 με τη κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ».

Βιογραφικό Θωμά Μπακαλάκου